Per Holm Knudsen
TAVSHEDSPLIGT FOR FOR DELTAGERE PÅ SOMMERKURSERNE

Tavshedspligt om kurset

Hvad må du ikke - og hvad må du!!!


Du må ikke fortælle andre (kærester, veninder, venner, arbejdskollegaer, læsere, tilhørere m.fl.) hvem der har deltaget på kurset og / eller fortælle enkeltheder og detaljer fra kurset, der vil betyde, at en eller flere deltagere kan blive identificeret.

Du må gerne fortælle om dig selv og dine personlige oplevelser.

Du må gerne lyve.


Eksempel:
Hvis Maria Marcus var kursist og fortalte, at hun har skrevet bøger om bl.a. SM, og at det var en problemstilling, der havde optaget hende meget, er tidligere radio- & tv-journalist, har haft en yngre kæreste og bor i København.

må du ikke fortælle, at du har været på kursus sammen med hende Maria Marcus – heller ikke hvis du pludseligt stødte på en af hendes bøger.

Du må gerne fortælle, at der var en "57 årig arkitekt fra Bornholm" med, der fortalte noget om SM som fik dig til at tænke over dit eget forhold til SM. Det passer nemlig ikke – der var ikke nogen arkitekt fra Bornholm med. Du må gerne lyve om køn og alder.

Du må ikke sige, at der var en kendt radiojournalist med som har haft en yngre kæreste.

Du må ikke sige, at der var en kendt radiojournalist fra København.

Du må gerne fortælle, at der var en kvinde, der fortalte om sit forhold til en yngre mand. Og at det fik dig til at tænke på, hvorfor du kun søgte efter mænd, der var ældre end dig.

Du må ikke fortælle, hvad hun fortalte om sit forhold til den yngre mand.

Du må gerne sige, at der var et par journalister med på kurset – men ikke fra hvilke blade, tv, radio, organisationer osv. Der er mange journalister i Danmark. Jo snævrere jobbet er, jo mere skal du lyve – operasanger går f.eks. ikke.

Du må gerne sige, at nogen af deltagerne kom fra København.

Du må ikke fortælle, at der var en deltager fra Norring (meget lille by.)

Du må gerne i en individuel terapi fortælle din terapeut noget mere detaljeret om de andre deltageres arbejder, hvis det kan hjælpe dig i din proces, og hvis din psykoterapeut, sexolog, psykolog er underlagt tavshedspligt.

Du må gerne fortælle det, du har fået udtrykkelig tilladelse til af andre deltagere på kurset.

Du må kun offentliggøre mundtlige, visuelle eller skriftlige beskrivelser af kurset (artikler, reportager, fordrag, radio o.lign.) efter vores - Maria Marcus & Per Holm Knudsen - godkendelse.

Med andre ord er ytringsfriheden udadtil sat delvis ud af kraft.


Maria Marcus & Per Holm Knudsen
Forsiden Kursus A Kursus B
Per Holm Knudsen Maria Marcus PSYKE & SEXPSYKE & SEX DEBAT
Dansk Forening for Klinisk Sexologi
Foreningen af Professionelle Psykoterapeuter


Tilbage til M&K-Kursers forsideSenest opdateret 12. september 2020

Ekstra interne søgeord: sommerkursus, sommarkurs, sexkursus, sexkurs, kærlighedskursus, kurs, kursus, kurser, sommer, psykoterapi, sexologi, psykologi, Sex, psykolog, psykoterapi, angst, depression, parforhold, sex, gestaltterapi, kontakt, rådgivning, utroskab, zen, eksistentialisme, kommunikation, jalousi, sorg, samliv, samleje, samlege, lyst, ulyst, nulyst, single, singel, singler, forfatter, kærlighed, kropterapi, kropsterapi, organisk psykoterapi, D.I.G., MPF

frontpage hit counter